€70,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

RAJATON MAHDOLLISUUS TRILOGIA

Elämme ajassa, jossa epävarmuuden lisäksi on valtavasti mahdolisuuksia! Uusia ideoita, visioita ja polkuja avautuu edessäsi, kun olet hereillä etkä unessa.

Jos pelko varjostaa sinua, emootiot ja kehää kiertävät ajatukset vievät energiasi ja voimasi, ja et näe mahdollisuuksien ovien olevan raollaan sinulle jatkuvasti. Turvattomuus herättää luontaisen halun käpertyä ja suojautua ja tuo malli ei palvele sinua enää.

Energiatasoasi voidaan muuttaa ja nostaa, mikä välittömästi muuttaa kokemustasi ja avaa sinulle uuden perspektiivin katsoa itseäsi ja tilannettasi. Todellinen muutos on sinun sisälläsi, samoin kuin rauha, ilo ja luottamus itseesi ja elämään.

Rajaton mahdollisuus -trilogiassa me herätämme uinuvia osiasi, avaamme sydämesi vastaanottamaan uuden tietoisuuden lahjoja sekä aktivoimme todellisen sisäisen voimasi lähdettä.

Loppuvuoden energiat ovat aina syvästi puhdistavia valmistellen sinua uutta vuotta kohti. Sinä olet valmis vuoden 2022 uusille mahdollisuuksille!

Zoom tapaamiset live. Olethan ajoissa paikalla. 

  • su 7.1..2021 klo 17
  • su 12.12.2021 klo 17
  • su 9.1.2021 klo 17
  • Kesto 3 x n. 1 h
  • Sisältää: intro ja ohjattu/kanavoitu meditaatio
  • Tallenne 48 h kuluessa My Library

Kieli: Suomi

Mitä muut ovat sanoneet Aulista:

Aulin saattelemana meditaatio tuntuu tarkoituksen mukaiselta, osalta isompaa kokonaisuutta, jossa on yhteenkuuluvuuden tunnetta, tunnetta siitä, että juuri Sinä olet tärkeä osa tätä kokonaisuutta. En ole matkalla yksin, olen turvassa ja voin antautua kaikelle sille, mitä koen, avoimesti, arvottamatta tai arvostelematta. Olen oppinut ymmärtämään tämän kaiken ykseyttä, olen saanut katsoa luottavaisesti omaa matkaani, karikkoja ja kauneutta sen sisällä. Auli on saattanut minua matkalleni lempeiden sanojen saattelemana, mitään kaunistelematta tai vääristelemättä. Olen päässyt näkemään arvokkainta itseäni, puhtainta minuutta ja sen antamaa voimaa valaista ja parantaa. - Outi Huovinen

She has the most amazing way of making you feel perfectly safe. The way she speaks, the way she knows exactly where to take you. What she does is magic! – Anna Hammaren